Ephemeroptera Danica, forside

opdateret
040606

 

Her på Ephemeroptera Danica finder du artslister og beskrivelser af døgnfluerne i Danmark, med et generelt afsnit om døgnfluer og detaljerede afsnit om de enkelte arter, deres status i Danmark, udbredelse og biologi. I detailafsnittene desuden fotos af nogle arter. Detailafsnittene finder du på siden med artslister.
Derudover en referenceliste med relevant litteratur, og web links.

Siden indeholder en populærvidenskabelig gennemgang af denne orden og en del fotos samlet fra  forskelligartede kilder. Der er forsøgt henvist til alle kilder, men det har ikke i alle tilfælde været muligt at opspore kilden, så hvis du har supplerende oplysninger om de anvendte fotos, eller ønsker fotos fjernet af copyright hensyn, venligst kontakt redaktøren.

Indholdet er endnu ikke komplet, og vil konstant bliver opdateret med nyt materiale.

Har du yderligere informationer, rettelser eller kommentarer til materialet, så send en e-mail til redaktøren.

Redaktør : Lars Bødker Hansen

Et klik på logoet øverst til venstre, fra øvrige sider, vil bringe dig tilbage til denne side. Billederne herunder linker direkte til detailsiden med den enkelte art.

 

Siphlonurus aestivalisBaetis rhodaniBaetis vernusCloeon dipterumKageronia fuscogriseaHeptagenia sulphureaLeptophlebia marginataParaleptophlebia submarginataEphemera danicaSeretella ignitaBrachycercus harrisellaCaenis rivulorum

 

Ephemeroptera Danica, forside slut